LASER BEWERKINGEN

YourLaserFactory
Jouw specialist in lasersnijden, lasergraveren en lasermarkeren.
Wij bieden laser bewerkingen van topkwaliteit aan, die zijn afgestemd op jouw specifieke wensen.
Bovendien kunnen wij met onze hightech laser service ingewikkelde ontwerpen goed en zeer nauwkeurig uitvoeren.
Zowel in kunststof als in hout.

Lasersnijden

Bij lasersnijden wordt het materiaal doorgesneden door een laserstraal. Er wordt met grote nauwkeurigheid een klein gebied verhit, zodat zelfs de kleinste onderdelen bijzonder mooi kunnen worden uitgesneden.

Laser bewerkingen

Onze hoofdactiviteit is het lasersnijden van kunststoffen, hout en rubber. Onze laser-service biedt veel voordelen ten opzichte van andere productiemethoden, zoals frezen en water-snijden. Het grootste voordeel van lasersnijden is de nauwkeurigheid dankzij een minimale snijsnede van slechts 0,1 mm. Hierdoor kunnen complexe vormen moeiteloos worden geproduceerd. Bovendien maakt het ontbreken van fysiek contact tussen het product en de laserkop een hoge snijsnelheid mogelijk.

PMMA / Plexiglas laten Lasersnijden

POM / Delrin laten Lasersnijden

HDPE / PE-HD laten Lasersnijden

Lasergraveren

Bij lasergraveren wordt de laser met hoge snelheid van links naar rechts bewogen, waarbij kleine stappen (een fractie van een millimeter) door de laserkop worden afgelegd.
Door op het juiste moment te pulseren (laser aan of uit), kunnen complexe vormen worden gegraveerd op kunststof, hout, glas, metaal en zelfs textiel.

Verschil in uiterlijk:
Het uiterlijk van lasergraveren varieert afhankelijk van het gebruikte materiaal. Gravures op hout resulteren in bruine tot zwarte gravures, terwijl gravures op kunststof meestal wit lijken. Bij sommige materialen zijn gravures niet mogelijk.
De mogelijkheden met lasergraveren zijn ongekend, vraag onze specialisten naar oplossingen!

lasergraveer service van diverse materialen

PMMA / Plexiglas laten Lasergraveren

Bamboe laten Lasergraveren

Hardhout laten Lasergraveren

Lasermarkeren

Lasermarkeren is een proces waarbij een ondiepe snede wordt gemaakt op het oppervlak van het materiaal. Meestal is deze snede 0,2 mm diep. Daarnaast hebben markeerlijnen vaak een hoog contrast in organische materialen zoals hout en karton. Maar minder in kunststoffen, hoewel dit per kleur en type kunststof kan verschillen. Lasermarkeren gebeurt met een constante snelheid, ongeacht het materiaal dat wordt gemarkeerd. Dit maakt lasermarkeren tot een rendabele bewerkingstechniek.

Lasersnij technieken combineren

Met onze laser-diensten kunt u kunststof en hout laten graveren, markeren en snijden. Bovendien kunnen deze bewerkingsmethoden worden gecombineerd. Met behulp van onze lasermachines is het zelfs mogelijk om kunststof en hout in één keer te snijden, graveren en te markeren, wat tijd en kosten bespaart.

Aan de slag!
Bel ons vandaag nog op 085 21 29 465
of stuur een e-mail naar info@yourlaserfactory.com

Recensies van klanten

Fijne afspraak is afspraak mentaliteit

27 mei 2024

Heel fijn samenwerken met Peter en Bowie. Er wordt heel goed meegedacht en je mag er vanuit gaan dat de afspraken die worden gemaakt worden nagekomen.

Geert

Vakwerk door vakmannen

3 april 2024

Meerdere opdrachten al uitgezet bij your laser Factory.

Wat een leuke en enthousiaste mensen zijn dit!

Ga zo door!

Robert Stam

Acrylpanelen

4 maart 2024

Ik had een bedrijf nodig om acrylpanelen te lasersnijden voor een project van ons. Omdat ik nog nooit onderdelen had laten maken d.m.v. lasersnijden, was ik een beetje op mijn hoede, maar dat was niet nodig. De service was echt fantastisch, de communicatie was geweldig en het eindproduct was van uitstekende kwaliteit. Ik zal zeker weer gebruik maken van hun diensten.

H. Wolse

Bord voor onze winkel

6 februari 2024

Bedankt Peter en Bowie van Yourlaserfactory! Super goed meegedacht met het maken van een ontwerp voor onze winkel. Of het nu gaat om het materiaal of om de uitvoering, jullie komen met mooie plannen en houden ook rekening met het beschikbare budget. Jullie enthousiasme om mooi werk te leveren, maakt het erg leuk om iets nieuws te ontwikkelen. Bedankt!

Groeten, Esther

Esther

Leuk bedrijf!

2 februari 2024

Ik zou YourLaserfactory ten zeerste aanbevelen voor iedereen die lasersnijdiensten nodig heeft. Ze boden me een geweldige klantenservice en hielpen me het proces te begrijpen. Hun team was vriendelijk en deskundig en maakte het hele proces gemakkelijk voor mij.

Miranda Stam

Houten onderdelen

10 januari 2024

Ik ben vooral onder de indruk van de fantastische klantenservice van YourLaserFactory, die mijn vragen altijd snel en efficiënt beantwoorden. Ze zijn ook bereid om maatwerkorders aan te nemen en speciale wijzigingen aan te brengen in het product dat ze leveren. Hun algehele betrouwbaarheid, kwaliteit van het werk en tijdige levering is ongeëvenaard. Met hun ervaring en passie voor hun vak is YourLaserFactory de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar uitstekende resultaten!

T. van Vliet

Eerlijk

7 december 2023

Ze maakten een klein foutje, maar hebben het meteen rechtgezet, wat bijzonder op prijs werd gesteld – verder goede communicatie en snelle levering.

Robert Vriends

Denken met je mee

20 oktober 2023

Geweldig bedrijf. Ze hielpen me op weg omdat lasersnijden niet iets is wat ik eerder heb hoeven doen, maar ze controleerden meerdere keren of alles precies volgens mijn specificaties was. Ze hielden me ook op de hoogte van elke fase van het werk, wat een leuk persoonlijk tintje was. Zou ik zeker aanraden als je een gemakkelijke en prettige ervaring wilt. Ik kom zeker weer terug als we nog meer werk nodig hebben.

Mirjam Veenendael